Spiltrapcentrum

Spiltrap centrum heeft al meer dan 22 jaar ervaring met trappen. Spiltrap centrum is voortgekomen uit de bedrijven Sterkos Balustraden en Kwartspil Trappen. Sinds 2011 is Spiltrap centrum zich volledig gaan focussen op wenteltrappen en spiltrappen voor constructie- en bouwbedrijven. Spiltrap centrum kan snel en voordelig leveren door een duidelijke focus en door in te zetten op innovatie.

Het credo van Spiltrap centrum is: ‘’Doen waar je goed in bent.’’ De beste kwaliteit bieden wij door dicht bij ons vakmanschap te blijven. Wij werken binnen een bouwproces nauw samen met andere constructie- en bouwbedrijven.

Door jarenlange ervaring en de juiste vakmensen in dienst, kunnen de wenteltrappen in alle soorten en maten geleverd worden. Van de exclusieve tot de standaardmodellen. Spiltrap centrum werkt veel samen met grote en erkende constructie- en bouwbedrijven in Nederland.

Door de productie van de spiltrappen in eigen hand te houden, kunnen we de kwaliteit waarborgen. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van trappen die een meerwaarde zijn voor het pand of de leefruimte. Ook kunnen wij in samenwerking met architecten een exclusief ontwerp maken. Zodat de trap een eyecatcher wordt voor in of op het gebouw.

Ben je benieuwd naar onze eerdere projecten of wil je meer weten over Spiltrap centrum? Neem dan gerust een kijkje op onze website.

Zoltstede 1 D

8431 HM Oosterwolde

www.spiltrapcentrum.nl