Smoothvision

Heb je problemen met IT, zoals vertraagde systemen, niet-werkende server, problemen met de back-up of ben je bestanden kwijt? Wij helpen bij alle IT-problemen die jouw werkproces verstoren.

Wij werken proactief, wat ervoor zorgt dat er nauwelijks storingen plaatsvinden in jouw systemen. Mocht er toch een storing zijn, dan kunnen wij direct actie ondernemen om samen met jou het probleem op te lossen. Vaak telefonisch, desgewenst door mee te kijken op jouw beeldscherm via hulp op afstand. Of er nu 5 of 500 medewerkers in de organisatie zijn, ICT-bedrijf Smooth Vision uit Deventer staat voor je klaar!

Een efficiƫnte werkplek is een werkplek waar je zonder storingen en snel aan de slag kunt. Door onze proactieve aanpak voorkomen wij storingen, waardoor jij prettig kunt werken. Wij gaan graag in gesprek, zodat wij de IT-omgeving van jouw organisatie kunnen optimaliseren. Wij denken graag mee met oplossingen, waardoor medewerkers bijvoorbeeld geen dubbel werk meer hoeven doen.

Door onze ervaring in verschillende branches, zoals de bouw, vastgoed, zorg, administratie en het onderwijs, kunnen wij meedenken met alle praktische vraagstukken. Wij passen de best practices uit de markt toe, zodat jij efficiƫnt werkt op jouw werkplek.

Leeuwenbrug 119

7411 TH Deventer

smoothvision.nl

Andere bedrijven in deze branche: