Selo

Bij Selo gaan ambacht en vakmanschap samen met een passie voor innovatie en technologie. Dat doen wij samen, met elkaar en met onze klanten. Achter alle techniek zit een echt ‘mensenbedrijf’. Het zijn altijd mensen die maken dat het werkt, dat er steeds weer nieuwe oplossingen gevonden worden en dat wij uitgegroeid zijn tot het mooie bedrijf dat wij vandaag zijn. Let’s work together!

MISSIE & VISIE
Wat ons drijft is om zoveel mogelijk toegevoegde waarde te realiseren met de knowhow die wij hebben. Met gepassioneerde en betrokken medewerkers op elk niveau en sterke partners gaan wij voor technisch hoogwaardige oplossingen, service en continuïteit. Dat kan alleen als de wensen van onze klanten centraal staan. Dit is hoe Selo zich ontwikkeld heeft tot een innovatieve wereldspeler in de voedingsmiddelenindustrie.

WHY, HOW, WHAT
Om zoveel mogelijk waarde te kunnen leveren is het essentieel om bij te blijven met alle ontwikkelingen in de markten waarin wij actief zijn. Wij investeren daarom volop in kennis, in onze medewerkers en in innovatie. Met klanten en partners werken wij aan veilige, efficiënte en duurzame technologische oplossingen. Dit vanuit een inspirerende en uitdagende omgeving waarin kernwaarden als sociaal, proactief, integriteit, partnerschap, innovatief en veiligheid centraal staan.

Asveldweg 11

7556 BR Hengelo

selo.nl