Pruis schilderwerken

Pruis schilderwerken is een multifunctioneel schildersbedrijf met meer dan 40 vakkundige schilders en glaszetters. In 90 jaar groeide Pruis schilderwerken uit van eenmanszaak tot multifunctioneel bedrijf. Het kantoor van ons bevindt zich in ’t Harde. Vanuit daar bedienen wij een breed scala aan zakelijke klanten. Van bedrijven en gemeenten tot kerken en ziekenhuizen. Onze klanten komen voornamelijk uit de regio Noord-Veluwe in de provincie Gelderland, maar ook in de provincies Flevoland, Overijssel en Drenthe kunnen wij aan de slag.

De heer Pruis had in 1930 net zijn schildersdiploma behaald toen hij besloot om zijn eigen bedrijf te starten in Elburg. Hij begon met wat klusjes voor familie en vrienden en al snel groeide het uit tot een bekend regionaal schildersbedrijf voor ambachtelijk schilderwerk. Nu 90 jaar later is Pruis schilderwerken nog steeds een bekend schildersbedrijf. Echter zijn ze niet alleen maar gespecialiseerd in het schilderen van huizen. Maar ook in timmerwerk en het uitvoeren van kleine verbouwingen. De laatste jaren heeft de groei doorgezet en dat resulteert in een nog bredere dienstverlening. Tegenwoordig kun je bij Pruis terecht voor schilderwerk, timmerwerk, schadeservice, glasservice en restauratiewerkzaamheden.

Om ervoor te zorgen dat wij onze kwaliteit kunnen waarborgen, volgen onze mensen aanvullende cursussen en vakopleidingen. Op deze manier worden de nieuwste tactieken en methodes gebruikt bij de werkzaamheden van Pruis. 

Koekoeksweg 6

8084 GM ’t Harde

www.pruisschilderwerken.nl