Deurnodig

Deurnodig.nl is een website waarop je zelf de mogelijkheid hebt om je eigen deur samen te stellen. Je kunt je eigen deur helemaal zelf inrichten met alle stijlen en materialen, op deze manier creëer je je eigen unieke deur die past bij jouw interieur. In het ruime assortiment vind je Weekamp binnen- en buitendeuren, Skantrea binnendeuren en bijpassend deurbeslag. Daarnaast leveren wij ook andere merken.

Je kunt op Deurnodig.nl deuren kopen in heel veel verschillende stijlen. Zo heb je bijvoorbeeld industriële deuren, deze worden gekenmerkt door een staalachtig en functioneel design. Ben je toch meer op zoek naar een deur die huiselijker en warmer aanvoelt? Dan is een landelijke deur misschien iets voor jou. Ook beschikken wij over mooie jaren 30 deuren. Deze jaren 30 deuren zorgen ervoor dat je even teruggaat in de tijd. Het tegenovergestelde van deze deuren zijn de moderne deuren. Op de website kan je nog veel meer verschillende stijlen vinden.

Skantrea is al lang actief op de Nederlandse en Belgische deurenmarkt. Het deurenmerk uit Zevenaar maakt binnendeuren, buitendeuren en deurbeslag. Het assortiment van Skantrea is altijd actueel en bestaat uit verschillende type deuren die ook te vinden zijn in onze webshop.

Weekamp is één van de grootste aanbieders op de Nederlandse deurenmarkt. Het merk is gevestigd in Dedemsvaart. De deuren van Weekamp worden geproduceerd in Indonesië en Tsjechië. De deuren zijn absolute stijlmakers. Met name de voordeur van Weekamp valt op en vormt daarmee het visitekaartje van de woning. Ook deze deuren van Weekamp zijn terug te vinden in de webshop van Deurnodig.nl

Oude Wapenveldseweg 37

8091 JC Wezep

www.deurnodig.nl

Andere bedrijven in deze branche: