Bedrijfsafval.nl

Bij Bedrijfsafval.nl bestel je eenvoudig en snel de afvalcontainers die je nodig hebt. Wij bieden bedrijven het grootste assortiment rolcontainers in Nederland tegen de scherpste all-in tarieven.

Transparantie in de afvalmarkt

Bedrijfsafval.nl begon in 2016 met als missie de afvalmarkt transparanter te maken. Bij ons zie je direct wat je maandelijks betaalt, en we werken alleen met all-in tarieven. Bovendien is je contract maandelijks opzegbaar. Bij ons zit je dus nergens aan vast. Onze kracht ligt in onze flexibele dienstverlening, die toegankelijk is voor alle kleine en middelgrote bedrijven in Nederland. Alles regel je gemakkelijk zelf via onze digitale omgeving, mijn.bedrijfsafval.nl.

Onderdeel van de Milieu Service Groep

Bedrijfsafval.nl is onderdeel van de Milieu Service Groep, een holdingmaatschappij met diverse afvalbedrijven. Hierdoor profiteren wij van de kennis, ervaring en capaciteiten van een sterke organisatie met meer dan 200 medewerkers. En als klant van Bedrijfsafval.nl merk je dat ook. Dankzij ons uitgebreide netwerk en digitale aanpak kunnen wij jou de scherpste tarieven bieden!

Onze afvalcontainers

Bij Bedrijfsafval.nl heb je de keuze uit zowel kunststof als metalen rolcontainers, variĆ«rend van klein tot groot. Heb je niet veel afval? Kies dan voor een kleine rolcontainer (240, 360 en 660 liter). In deze containers passen 4 tot 12 vuilniszakken en ze kunnen door een gewone deur, zodat je ze gemakkelijk naar binnen kunt rijden. Heb je meer afval? Ga dan voor een van onze grotere containers (770, 1100, 1300, 1600, 1700 en 2500 liter), waarin respectievelijk maar liefst 13 tot 42 vuilniszakken passen.   Bij Bedrijfsafval.nl maken we het beheren van jouw bedrijfsafval eenvoudig en voordelig. Ontdek vandaag nog hoe wij je kunnen helpen met jouw afvalbeheer!

Stammerkamp 1

1112 VE Diemen

www.bedrijfsafval.nl

Andere bedrijven in deze branche: